RENKLERİN DÜNYASI E-TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuzda " Renklerin Dünyası" e Twinning projesi Suat ERDOĞAN ve Münevver YAZICI tarafından yürütülmektedir. "Renklerin Dünyası" e Twinning projesine  GÜRCİSTAN ,AZERBAYCAN, TÜRKİYE'den öğretmenler  katılmaktadır. Projenin hedeflerinden bazıları şunlardır ; Çocukların aileleri ile kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak.  Çok boyutlu düşünme becerilerini geliştirmek. Kendi kendine öğrenebilen, keşfetmeye açık bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerde özgüven duygusunu geliştirerek etkinliklere aktif katılımı sağlamak. Üretken bireyler yetiştirebilmek. Farklı web-2 araçlarını kullanmayı öğrenmek. Bu hedefler ulaşmak için diğer ülkelerdeki öğrencilerle birlik çeşitli etkinlikler yapılacak ve ortak ürünler oluşturulacaktır.

17-03-2023

Projeyle ortaklarıyla öğretmen toplantımızı yaptık.

17-03-2023